Pretraga

Nema proizvoda u košarici.

Žirafa Sophie set od 4 tetra pelene

Opis

Tetra pelene Sophie možete koristiti kao igračku za maženje, kao zaštitu za bebu u kolicima i kao zaštitu stola prilikom presvlačenja beba. Dobivate četiri pelene u trendi, predivnim bojama. Iznenadit će vas ovaj sjajni materijal jer će pelene postati mekše sa svakim pranjem. Kada je vaša beba umorna ili se želi maziti, može se ušuškati ispod ovih slatkih pelena, koje može koristiti kao dekicu. Dob: 0 mjeseci +. Dimenzije tetra pelene: 70 x 70 cm
Sophie la girafe nastala je 1951. godine u Francuskoj te je stvorena da bude prva prijateljica bebe. Od tada nosi titulu najpoznatije prve bebine igračke. Sophie je proizvedena od 100% prirodne gume dobivene iz lateksa kaučukovca i stimulira svih 5 bebinih osjetila: osjetilo vida, mirisa, dodira, okusa i sluha.
U to vrijeme jedine dostupne igračke životinje bile su životinje s farme i figurice kućnih ljubimaca…Upravo iz tog razloga, gospodin RAMPEAU koji je bio stručnjak za proizvodnju lateksa iz kaučukovca rotacijskim modeliranjem gume, došao je na ideju o dizajniranju žirafe. Sophie je od tada zadržala prvotni oblik, a do danas pomaže bebama olakšati bolove prilikom rasta zubića, zabavlja ih svojim zvukovima, bojama, teksturama i oblicima, a roditeljima ulijeva sigurnost. Do dana današnjeg, Sophie la girafe se proizvodi tradicionalnim putem koji uključuje proces s više od 14 manualnih operacija.

Dodatne informacije

Spol

Brendovi

Godine

24,90  187,61 kn
SKU: 000863 Kategorije: ,
Takeover Image
Preuzimanje
Osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb
Shipping Image
Dostava DPD-om
Uživajte u jednostavnom i brzom iskustvu dostave s našom uslugom DPD dostave.
Hospital Image
Dostava u rodilišta
Pružamo brzu i pouzdanu uslugu dostave naših poklona u rodilišta za Vaše najdraže.
Route Image
Zagreb i okolica
Bez obzira na veličinu ili težinu, naš tim se brine da Vaša pošiljka stigne na vrijeme.
Loading...