Pretraga

Nema proizvoda u košarici.

Žirafa Sophie – Moja prva košarica

Opis

Poželite dobrodošlicu novorođenom mališanu prigodnim poklonom! Ova vesela košarica sadrži originalnu Sophie la girafe igračku koja stimulira sva bebina osjetila: okus, vid, dodir, miris i sluh. Poklon uključuje i mazilicu s držačem za dudu koja je idealna za trenutke u kojima treba umiriti bebu nježnim bojama i mekim dodirom. U košarici se nalazi i tkanina za povijanje bebe (70 x 70 cm) od mekog i snažnog materijala koji će osigurati miran san bebi, ali i mami. Tu je i zvečka jarkih boja s dvije loptice koje se rotiraju i dvije manje loptice koje zveckaju. Nema sumnje da će beba uživati u svojim Sophie la girafe darovima! Dob: 0 mjeseci + Dimenzije: 21 x 20 x 21 cm

Sophie la girafe nastala je 1951. godine u Francuskoj te je stvorena da bude prva prijateljica bebe. Od tada nosi titulu najpoznatije prve bebine igračke. Sophie je proizvedena od 100% prirodne gume dobivene iz lateksa kaučukovca i stimulira svih 5 bebinih osjetila: osjetilo vida, mirisa, dodira, okusa i sluha.
U to vrijeme jedine dostupne igračke životinje bile su životinje s farme i figurice kućnih ljubimaca…Upravo iz tog razloga, gospodin RAMPEAU koji je bio stručnjak za proizvodnju lateksa iz kaučukovca rotacijskim modeliranjem gume, došao je na ideju o dizajniranju žirafe. Sophie je od tada zadržala prvotni oblik, a do danas pomaže bebama olakšati bolove prilikom rasta zubića, zabavlja ih svojim zvukovima, bojama, teksturama i oblicima, a roditeljima ulijeva sigurnost. Do dana današnjeg, Sophie la girafe se proizvodi tradicionalnim putem koji uključuje proces s više od 14 manualnih operacija.

Dodatne informacije

Spol

Brendovi

Godine

64,90  488,99 kn
SKU: 000866 Kategorije: ,
Takeover Image
Preuzimanje
Osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb
Shipping Image
Dostava DPD-om
Uživajte u jednostavnom i brzom iskustvu dostave s našom uslugom DPD dostave.
Hospital Image
Dostava u rodilišta
Pružamo brzu i pouzdanu uslugu dostave naših poklona u rodilišta za Vaše najdraže.
Route Image
Zagreb i okolica
Bez obzira na veličinu ili težinu, naš tim se brine da Vaša pošiljka stigne na vrijeme.
Loading...