Pretraga

Nema proizvoda u košarici.

Djeco Set za igru – Keksići

Opis

Ovaj zabavni set s medenjacima mališanima će omogućiti kreativnu igru i uvod u slastičarstvo uz slatke dijelove veselih boja.
U ovom setu pronaći ćete 3 keksa različitih oblika i 65 drvenih dijelova za ukrašavanje koji izgledaju poput glazure!
Kekse ukrasite po vlastitoj želji ili se vodite uputama koje su također uključene u set. Inspirirajte male slastičare u svojem domu, a zatim se zajedno bacite na pečenje pravih keksića! Dob: 3 godine

Djeco igračke su atraktivne, pametne i zanimljive – doslovno. Djeco je jedna posebna priča, priča o poduzetničkim idejama i mašti prenesena s majke na sina još od svojih početaka. Ovaj brand svoje postojanje zahvaljuje Véronique Michel-Dalès koja je 1954. pokrenula malenu obiteljsku tvornicu. Kreirala je edukativne igre koje su uskoro u 60-ima osvojile čak 4 Oskara za igračke. Simbol branda je gekon, veseli gušter koji je simbol sreće u domovima obitelji u jugoistočnoj Aziji. Nakon kratkotrajne pauze s novim idejama, priča o Djecu nas dovodi u 1989. godinu kada posao preuzima njen sin Frederic i lansirao Djeco u svijet s velikim uspjehom. Djeco je prisutan danas u više od 60 zemalja, a svojom kreativnošću budi maštu milijunima djece širom svijeta! Ponosno ga predstavljamo i u našem asortimanu.

Dodatne informacije

Spol

Godine

Brendovi

23,75  178,94 kn
SKU: 000800 Kategorije: ,
Takeover Image
Preuzimanje
Osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb
Shipping Image
Dostava DPD-om
Uživajte u jednostavnom i brzom iskustvu dostave s našom uslugom DPD dostave.
Hospital Image
Dostava u rodilišta
Pružamo brzu i pouzdanu uslugu dostave naših poklona u rodilišta za Vaše najdraže.
Route Image
Zagreb i okolica
Bez obzira na veličinu ili težinu, naš tim se brine da Vaša pošiljka stigne na vrijeme.
Loading...