Pretraga

Nema proizvoda u košarici.

Žirafa Sophie aktivna gusjenica

Opis

Upoznajte Sophie dugačku, mekanu gusjenicu koja je puna različitih aktivnosti! Ova šarena igračka dizajnirana je tako da stimulira sva osjetila vaše bebe:
Proizvodi šuškavi zvuk koji stimulira bebino osjetilo zvuka
Ogledalo i jarke boje stimuliraju bebin vid
Različiti materijali stimuliraju osjet dodira
Prsten za žvakanje koji stimulira osjet i olakšava izbijanje zubića
Još jedna prednost ove igračke je ta što je možete koristiti u dječjem krevetiću, u autu, na podu – ma gdje god želite! Perivo u perilici na 30 stupnjeva. Dob: 0 mjeseci +. Dimenzije: 34 x 10,4 x 37 cm
Sophie la girafe nastala je 1951. godine u Francuskoj te je stvorena da bude prva prijateljica bebe. Od tada nosi titulu najpoznatije prve bebine igračke. Sophie je proizvedena od 100% prirodne gume dobivene iz lateksa kaučukovca i stimulira svih 5 bebinih osjetila: osjetilo vida, mirisa, dodira, okusa i sluha.
U to vrijeme jedine dostupne igračke životinje bile su životinje s farme i figurice kućnih ljubimaca…Upravo iz tog razloga, gospodin RAMPEAU koji je bio stručnjak za proizvodnju lateksa iz kaučukovca rotacijskim modeliranjem gume, došao je na ideju o dizajniranju žirafe. Sophie je od tada zadržala prvotni oblik, a do danas pomaže bebama olakšati bolove prilikom rasta zubića, zabavlja ih svojim zvukovima, bojama, teksturama i oblicima, a roditeljima ulijeva sigurnost. Do dana današnjeg, Sophie la girafe se proizvodi tradicionalnim putem koji uključuje proces s više od 14 manualnih operacija.

Dodatne informacije

Spol

Brendovi

Godine

51,90  391,04 kn
SKU: 000865 Kategorije: ,
Takeover Image
Preuzimanje
Osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb
Shipping Image
Dostava DPD-om
Uživajte u jednostavnom i brzom iskustvu dostave s našom uslugom DPD dostave.
Hospital Image
Dostava u rodilišta
Pružamo brzu i pouzdanu uslugu dostave naših poklona u rodilišta za Vaše najdraže.
Route Image
Zagreb i okolica
Bez obzira na veličinu ili težinu, naš tim se brine da Vaša pošiljka stigne na vrijeme.
Loading...