Pretraga

Nema proizvoda u košarici.

Janod Društvena igra – Bacanje koluta

Opis

Bacanje koluta je prekul igra koja nam je svima poznata. Zabava je zagarantirana s ovim setom likova životinjica i kolutovima od užadi! Radi se o igri u kojoj je potrebna vještina, a možete se igrati i vani i unutra. Pet šarenih likova životinja čekaju da im vratite njihove kolute. Zelenom krokodilu bacite kolut sa zelenom bojim, žutom laviću sa žutom, crvenoj lisici s crvenom, plavom nilskom konju s plavom i tamnoplavoj sovici s plavom bojom.Slavite rođendan ili se organizirate neko druženje sa svojim malim prijateljima? Posložite ove životinjice i neka zabava i natjecanje započnu!
Set sadrži pet koluta od užadi i pet drvenih životinja obojenih bojama na bazi vode. Dob: 3 godine + Dimenzije: 28 x 12 x 20 cm

Janod je francuski brand igračaka koji od 1970. dizajnira tradicionalne igračke napravljene od drveta i kartona. Janod se od tada prilagođava potrebama djeteta i prati dječju igru od prve do dvanaeste godine njihovog života. Igračke su prepoznatljive po svom vedrom dizajnu i kvaliteti.
Otkrijte ih u našem asortimanu te darujte u raznim prigodama.

Dodatne informacije

Spol

30,50 
SKU: 000782 Kategorije: ,
Takeover Image
Preuzimanje
Osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb
Shipping Image
Dostava DPD-om
Uživajte u jednostavnom i brzom iskustvu dostave s našom uslugom DPD dostave.
Hospital Image
Dostava u rodilišta
Pružamo brzu i pouzdanu uslugu dostave naših poklona u rodilišta za Vaše najdraže.
Route Image
Zagreb i okolica
Bez obzira na veličinu ili težinu, naš tim se brine da Vaša pošiljka stigne na vrijeme.
Loading...