TROŠKOVI DOSTAVE
Troškovi dostave za Zagreb iznose 4,65 € (35,00 kn) za narudžbe manje od 79,63 € (600,00 kn), dok je za narudžbe preko 79,63 € (600,00 kn) dostava besplatna.
Troškovi dostave izvan Zagreba za područje Hrvatske iznose 5,97 € (45,00 kn) za narudžbe manje od 79,63 € (600,00 kn), dok je za narudžbe preko 79,63 € (600,00 kn) dostava besplatna.

OSOBNO PREUZIMANJE I ISPORUKA PROIZVODA
Moguće je osobno preuzimanje na adresi ureda: Bosiljevska 3, 10 000 Zagreb.
Naručene artikle isporučujemo DPD-om. Isporuka će uslijediti u roku 2-4 radna dana od dana narudžbe, a najkasnije 30 dana ukoliko je tako dogovoreno. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće. Isto tako, moguća je zamjena nedostupnog proizvoda drugim proizvodom unutar poklon seta u dogovoru s klijentom. Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u eurima i kunama i u njih je uračunat PDV. U božićnom katalogu poslovnih poklona kao i svim reklamama vezanima za poslovne poklone nije uračunat pdv. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

NAČINI PLAĆANJA
a) Plaćanje pouzećem: Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa.
b) Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: VISA, MASTERCARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS
c) Plaćanje putem transakcijskog računa

EMPRESA VENTA d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima.

Premium Box koristi WSPay za online plaćanje.

WSPay je siguran sistem za online plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica u stvarnom vremenu, te ostalih načina plaćanja. WSPay osigurava kupcu i trgovcu siguran unos i prijenos podataka s kartice, što potvrđuje PCI DSS certifikat. WSPay koristi 356 – bitnu SSL enkripciju TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši standrad za zaštitu unosa i prijenosa podataka.

American ExpressVisaMasterCardMaestro