Naša bogata ponuda dječjih proizvoda temelji se na niti vodilji za proizvode koji su u isto vrijeme i eko i trendy. Osim pregršt zabave i smijeha, igračke mogu uvelike pomoći razvoju motoričkih sposobnosti te potaknuti razvoj djeteta, zbog toga smo za vas izdvojili one najbolje. Brendovi koji su nas oduševili svojim asortimanom su između ostalih i Le Toy Van, Kaloo, Sophie la Girafe, Djeco…, a u nastavku vam otkrivamo zašto su toliko posebni.

Le Toy Van

Britanski brend koji svoju priču započinje u obiteljskoj radinosti s puno ljubavi i pažnje koje su utkane u svaki njihov proizvod, a danas usrećuju mališane diljem svijeta drvenim proizvodima vrhunske kvalitete. Le Toy Van proizvodi potiču komunikaciju, socijalizaciju i kreativnost djece, a osim široke ponude igračaka, ovaj brend stvorio je posebne drvene kućice. Drvene kućice idealan su put za razvoj dječje mašte i ulazak u čarobni svijet. Riječ je o drvenim kućicama za lutke koje su upotpunjene nevjerojatnim detaljima, bojama i zanimljivostima koje dječju igru čine nezaboravnom. Kućice je moguće dopuniti namještajem i dodacima po želji, ovisno o interesima djeteta, što osigurava dugotrajnost interesa, a kvaliteta omogućuje prenošenje ove posebne kućice s koljena na koljeno.

Kaloo

Neodoljivo meki plišanci za najmlađe dolaze iz Francuske, a od 1998.godine omiljene su prve igračke svih beba. Kaloo nas odvodi u svijet mekoće, nježnosti i sigurnosti koje osigurava bebama u prvim, ključnim trenucima. Ovaj brend vodi se tendencijom zadovoljavanja esencijalnih potreba beba kao što su nježnost, ljubav i udobnost, a posebnu pažnju usmjerava na materijale koji su potpuno sigurni za djecu. U našoj ponudi pronaći ćete najslađe plišance koje će svaka beba obožavati.

Sophie la Girafe

Planetarno popularni francuski brend pronašao je svoje mjesto i u Premium Box kutijama. Poznata žirafica od kaučuka omiljen je izbor roditelja za svoje mališane, a svoj izgled nije mijenjala od 1961.godine kada je i nastala. Posebnost Sophie je u tome što bebi olakšava bolove pri rastu zubića, a proizvedena je od 100% prirodne gume dobivene iz lateksa kaučukovca te stimulira 5 osjetila. Sophie je neophodna svakoj bebi, a uz to što pomaže smanjiti bolove, osigurava i osmijeh mališana jer njezin trbuščić i glava, pri stisku, proizvode zvukove koje svaka beba s radošću otkriva.

Nena Dolls

Hrvatski brend koji na tržište donosi ručno izrađene lutkice posebno namijenjene za najmlađe. Brend njeguje čaroliju ručne izrade kvalitetnih igračaka koje će obilježiti djetinjstvo i odrastanja mališana. Nena Dolls medvjedići su nas oduševili na prvi pogled i dodir tako da nam je to bio logičan odabir. Izuzetno nam je važno da mališanima pružimo sigurnost i najnježnije materijale, a ovi medvjedići ispunjavaju i vše od zadanih kriterija.

Djeco

Francuski brend koji uveseljava mališane od 1954. godine, već nekoliko godina čini dio Premium Box asortimana. Glavni simbol ovog brenda je veseli gušter, simbol sreće u domovima obitelji u Aziji. Posebnost brenda je u tome što u osmišljavanju ovih kreativnih dječjih igračaka sudjeluju brojni francuski umjetnici. Posebno nas je očarala snježna kugla koja postaje noćna lampa i stvara čarobnu atmosferu reflektiranjem pahuljica po zidu i stropovima kako bi se mališani osjećali kao u najljepšoj bajci. Čarolija ne prestaje jer Djeco u ponudi ima i glazbenu kutiju koja proizvodi nježne zvukove te zabavlja i smiruje mališane. Svaka glazbena kutija bogata je detaljima koji ih čine posebnima.

Vjerujemo kako ste već pronašli favorita te kako jedva čekate razveseliti vaše najmlađe. Premium Box ponuda dječjih proizvoda pomno je odabrana kako bismo pružili maksimalnu sigurnost i kvalitetu igre i razvoja djece. Svoju Premium Box kutiju možete upotpuniti sadržajem po želji, ali i odabrati već formiranu Premium Box kutiju prema odgovarajućoj prilici. Uz svaku kutiju moguće je i priložiti Premium Box čestitiku s najljepšim željama kako biste zaokružili cjelokupan doživljaj darivanja. Poklonite uspomene koje traju generacijama!